|
|
Hej Per. Det kan ikke betale sig. Uanset hvor længe og i hvad du frituresteger dem, skal de tørres bagefter. ALT fedt skal ud af dem og så skal de tilsættes nogle forskellige svampedræbende og andre midler.
Nyd dine friske løg. Men jeg kan da sige at jeg som Spejderleder har undervist i fremstilling af Vildmarks-mad.
Her var Løg en nem og god ting. De smager skønt også når de senere bliver blødt op i rent vand, eller blot bliver knust og hældt i en gryderet.
Du skærer de friske løg i ringe og skiller de enkelte ringe fra hinanden. På et velgennemluftet sted trækker du så en eller flere tråde ud og hænger ringene op. Hvis det er et loft over en lun hytte, vil varmen nedefra fremskynde processen, men det vigtigste ER gennemluftning. Samme procedure med Kartofler, Rød/Grøn/Gul peber, Chili, Tomater o.s.v.
Gulerødder??? Nej TAK de bliver gummiagtige. VIL du lave Gulerødder, skal de skæres i ULTRA-små stykker. Men når man har provianteret 30 mand til Grønland på denne måde, kan man mærke det på pengepungen. Tilsvarende tørkost er RASENDE dyrt i indkøb.
Som DIREKTE svar på dit spørgsmål: Lav tørrede løg som beskrevet, og steg dem når behovet opstår. Hilsen Arne
| |
|
Har lige set på din profil igen. Men der står jo ikke noget om hvornår den senest er opdateret? Er du stadig Fåreavler?
Er du stadig redaktør af en opskriftside på nettet? S.U. Hilsen Arne
| |
| Kommentar Fra : frueyde |
Dato : 26-07-05 06:30 |
|
Laver tit selv hjemmelavet ristet løg, og de smager skønt.
skær dem ud i ringe og skil dem ad, vend ringene i mel og steg dem i frture til de er brune, læg dem på noget fedt- sugende og drys med lidt salt, det bliver rigtig godt.
god fornøjelse
venlig hilsen fryeyde
| |
|
Ja Fru Eyde, men det er jo ikke noget der kan gemmes i længere tid. Alm. kendte Ristede løg er jo netop langtidsholdbare. Hvis det KUN drejede sig om at riste løg, tror jeg ikke at spørgsmålet var blevet stillet.
Men det ved jo KUN Per.
PER HJÆLP. Hvad mener du? Nogen der bare skal laves og nydes eller nogen der skal laves og gemmes?
På grund af dit dårligt stillede spørgsmål, er Fruen(Eyde) og jeg blevet Ujens(Jydsk).
| |
|
Ristede løg er vel dem, der også kan købes i supermarkedet?
Dem, frueyde fortæller om, mener jeg, hedder stegte løgringe.
Hanne
| |
| Kommentar Fra : vaxen |
Dato : 26-07-05 10:36 |
|
Jeg har også eftersøgt en opskrift på ristede løg - bare uden hvedemel. Er ikke nået så langt som til at afprøve noget som helst endnu.
Det, der kunne være dejligt, det var at opnå lige den karakteristiske smag, som de fabriksfremstillede har.
Kan man det?
Måske jeg skulle tjekke de der stegte løgringe.... Kan huske at hende smørrebrødsjomfruen.... Ida Davidsen ... Laver sine egne. Der ser lækre ud!!
Vaxen
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 26-07-05 12:23 |
|
Det jeg søger er hvordan man lavder de små stykker ristede løg som man kan købe i butikkerne og som mange bruger på en spegepølsemad sammen med remulade, rostbeaf med remulade og ristede løg osv.
Mvh
Per
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 26-07-05 19:34 |
|
Der kan ikke være meget hemelighed i at snitte et løg og smide det i noget friture, jeg ville bare gerne have en nærmer opskrift eller høre fra nogen der havde prøvet selv.
Mvh
Per
| |
|
Jow, der er jo liiige alle de der E numre
Hanne
| |
|
Næ, det lyder da for godt!
Mums, jeg kan desværre spise ristede løg som snack....
Og så er der et stort F nummer på
| |
| Kommentar Fra : miritdk |
Dato : 27-07-05 23:03 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : netper |
Dato : 28-07-05 20:24 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|