|
|
Ja du kan, Brun Farin som det hedder indeholder dog en del mere Melasse og det gør den lidt mere fedtet i konsistensen. Den er også lidt sødere, så brug ca. 25%mindre. Kagen bliver på grund af det store indhold af Melasse en smule mere klæbrig men det gør nok ikke noget. Alle Kokke og bagere prøver sig lidt frem for at finde på noget nyt og det kan såmænd sagtens være at du ender med at have "opfundet" en ny lækker Chokoladekage. Bare gå igang.
Hilsen Arne
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 02-07-05 20:02 |
|
Du skal ikke forvente at resultatet bliver det samme, som hvis du havde brugt stødt melis "sukker"
Har du ikke mulighed for hos en bager tidligt i morgen at købe sukker.
Jeg tvivler meget på resultatet, da farin ikke har den samme konsistens som melis.
| |
|
Bor du ikke i nærheden af en tank med en kiosk? Så kan du sikkert købe sukker der.
Hilsen Jette
| |
| Godkendelse af svar Fra : AnniRKK |
Dato : 02-07-05 20:55 |
|
Tak for svaret maj_britt.
Går ud fra først til mølle princippet. Og giver hermed maj_britt pointne. Og hiver snart kagen ud af ovnen..
Derfor det sene svar.. Så nemlig hendes svar da det kom på..
Men tak for svarene alle zuzammen
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|