Hejsa Bente
Du kan nemt benytte dem i madlavningen. Du kan bruge dem som du bruger alm. bønner.
Jeg har en opskrift som jeg har fået af en veninde.. Hun bruger den selv og syntes at du skulle have glæde af den.
Bønnecreme med chipotle og bagte hvidløg
En bønnecreme er et vidundermiddel, det kan bruges til det meste, som sandwichfyld, dip, tilbehør til alt stegt kød, og alt efter krydring og omstændigheder være en meget rustikt grovmoset chunky og stærk lille bombe eller et langt større bjerg mildt tilsmagt nervedulmende cremet ting.
Kog bønner meget møre, mos dem med smør hvis cremen skal spises varm, med olivenolie hvis den skal bruges kold.
Smag til med salt, sort peber, citronsaft og krydderurter.
Så har man en mild sag at spise til lammekoteletterne. Mos det man ikke lige spiser med hvidløg, lidt eddike, og en knust chili, og der er sandwichfyld som bare skal lægges sammen med lidt tomat, lidt salt, rucola, agurk eller hvad der nu er i grøntsagsskuffen..
Hvis man vil længere vender med en grovmoset bønnecreme med et par hele , overskårne hvidløg der har fået lov til at blive meget møre i ovnen.
Hun siger endvidere at man kan benytte dem når du skal lave guacamole, istedet for advocado..
Hvordan de tilberedes, de koges møre.. Hvor du har nippet enderne af..
Håber at du kan bruge det til noget..*SS*
Anni