|
|
Hvis ikke du allerede er den lykkelige ejer af en Morter så anskaf en, den kan bl.a. bruges til at støde Kanel til pulver.
| |
|
Okay. Jeg har sådan en, og er også gået igang, men kan det passe at det tager lidt tid?! Syntes det er rimelig det kanel?!
| |
|
Ja, Hel tørret Kanel er ret hårdt, Hvis vil undgå at Kanelpulveret flyver rundt i Køkkenet, kan du smide kanelen i morteren, derefter putte morteren i en kraftig fryseplastpose og så støde igennem denne. Kanelen bliver hvor den skal. Du kan også bruge en kraftig blender til ligesom at knuse kanelen med før du hælder den i morteren.
| |
|
OKkay. Tusind tak. Nu er det ved at være helt stødt. Så har jeg bare lige et sidste spørgsmål. Hvor meget sukker skal der i til sådan en stang kanel (ca. 1 spks.), når jeg skal bruge det til risengrød?
| |
|
Tak for svaret arne.jakobsen. Jeg prøver at tilsætte lidt vanillesukker
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 01-06-05 13:01 |
|
AJ
Når du nu alligevel ikke er smidt ud af Kandu, kan du så ikke lige kigge forbi de tråde hvor din råddenskab diskuteres. Der står adskillige ubesvarede spørgsmål til dig.
Lagde du forresten mærke til, at du fik 5 stjerner for dit svar i denne tråd
Citat Lille dumme Klamme Klumme: MAN KAN IKKE GIVE STJERNER I ET SPØRGSMÅL |
KlogeÅge LOOOOL Manden der ved ALT
http://www.kandu.dk/dk/spg/67773
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|