|
| Kommentar Fra : oberwelt |
Dato : 21-05-05 18:51 |
| | |
| Kommentar Fra : oberwelt |
Dato : 21-05-05 18:52 |
| | |
| Kommentar Fra : 25 |
Dato : 21-05-05 18:56 |
|
Horizontens Chokoladekage
Ingredienser:
9 pasteuriserede æggeblommer,
9 paseuriserede æggehvider,
250 g smør,
250 g flormelis,
250 g mørk chokolade (min. 57%),
1 1/2 syltet citronchili eller 1 syltet
jalapeno (efter temperament),
100 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Smør og chokolade smeltes i vandbad. Æggeblommer og flormelis piskes hvidt. Æggehvider piskes stift. Chokolade og æggemassen vendes med de stiftpiskede æggehvider.
Halvdelen af massen bages i en alminde lig bradepande eller springform ved 160 grader i cirka 35 minutter. Den anden halvdel af massen vendes med 100 gram smeltet chokolade samt chilien skåret i meget fine tern.
Den bagte chokoladebund køles af.
Chokolademassen med chili fordeles på hele kagen. Kagen sættes på køl mindst fire timer før servering, så den er nem at skære ud.
| |
| Kommentar Fra : 25 |
Dato : 21-05-05 18:58 |
|
Horizontens Chokoladekage
Ingredienser:
9 pasteuriserede æggeblommer,
9 paseuriserede æggehvider,
250 g smør,
250 g flormelis,
250 g mørk chokolade (min. 57%),
1 1/2 syltet citronchili eller 1 syltet
jalapeno (efter temperament),
100 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Smør og chokolade smeltes i vandbad. Æggeblommer og flormelis piskes hvidt. Æggehvider piskes stift. Chokolade og æggemassen vendes med de stiftpiskede æggehvider.
Halvdelen af massen bages i en alminde lig bradepande eller springform ved 160 grader i cirka 35 minutter. Den anden halvdel af massen vendes med 100 gram smeltet chokolade samt chilien skåret i meget fine tern.
Den bagte chokoladebund køles af.
Chokolademassen med chili fordeles på hele kagen. Kagen sættes på køl mindst fire timer før servering, så den er nem at skære ud.
| |
| Kommentar Fra : 25 |
Dato : 21-05-05 19:01 |
|
Horizontens Chokoladekage
Ingredienser:
9 pasteuriserede æggeblommer,
9 paseuriserede æggehvider,
250 g smør,
250 g flormelis,
250 g mørk chokolade (min. 57%),
1 1/2 syltet citronchili eller 1 syltet
jalapeno (efter temperament),
100 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Smør og chokolade smeltes i vandbad. Æggeblommer og flormelis piskes hvidt. Æggehvider piskes stift. Chokolade og æggemassen vendes med de stiftpiskede æggehvider.
Halvdelen af massen bages i en alminde lig bradepande eller springform ved 160 grader i cirka 35 minutter. Den anden halvdel af massen vendes med 100 gram smeltet chokolade samt chilien skåret i meget fine tern.
Den bagte chokoladebund køles af.
Chokolademassen med chili fordeles på hele kagen. Kagen sættes på køl mindst fire timer før servering, så den er nem at skære ud.
| |
| Accepteret svar Fra : Queenie | Modtaget 50 point Dato : 21-05-05 19:21 |
|
Den eneste jeg kender er nogle små mini muffins agtige ting. Men de er tilgengæld også MEGET lækre. Chili smagen kommer ligesom snigende efter den lækre chokolade. Det kan godt betale sig, at bruge en ordentlig god chokolade med stort kakao indhold.
Chokolade Chili Bidder
ca 72 stk
200g smør
200g god, mørk chokolade
250g sukker
5 æg
1 god stor spsk mel
1-1/2 tsk chili pulver (evt mere eller mindre alt efter smag)
Forvarm ovnen til 200 grader. Smelt smørret med chokoladen over vandbad. Tilsæt sukker og rør rundt. Lad massen køle lidt af. Tilsæt æggene et efter et imens du rører godt. Tilsæt til sidst en spsk mel og chili pulveret og rør det hele godt sammen.
Hæld dejen i små petit four forme - eller muffin/linse forme og bag dem midt i ovnen i 10 - 12 min.
Opbevar i en plastik bøtte i køleskabet, og tag dem ud ca 1 time før servering.
| |
| Kommentar Fra : timeglas |
Dato : 25-05-05 20:27 |
|
Hej Queenie
Nøøøøj hvor smagte de godt. Spiste 1 med vanillieis til. Det var guf. Chilien kunne lige akurat mærkes/smages som en fin eftersmag. Mums.
Hilsner fra Timeglas.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|