|
| Hvordan laver man rundstykkerne sprøde Fra : mufcdk | Vist : 6364 gange 40 point Dato : 09-05-05 13:18 |
|
Hej.
Når jeg laver rundstykker (ikke fryserundstykker, men hjemmelavet) i min ovn bliver skorpen ikke sprød som hos bageren, nogle der ved hvordan man får sine rundstykker sprøde?
| |
| Godkendelse af svar Fra : mufcdk |
Dato : 09-05-05 13:47 |
| | |
| Kommentar Fra : BjarneD |
Dato : 09-05-05 13:53 |
|
Husk at hvis du gør rundstykkerne våde for sent vil de slet ikke blive sprøde, men du skal altså ikke gøre det før skorpen er dannet.
Forresten så er jeg så usund at jeg kan finde på at komme en smule smør inden i rundstykkerne og nøj hvor bliver de lette og luftige næsten som bagerens bare bedre.
Held og lykke med det.
| |
| Kommentar Fra : Birgitta |
Dato : 09-05-05 14:02 |
|
Jeg plejer at lave mine rundstykker i 2 omgange... Først bager jeg dem som sædvanligt, og du har ret i, at de ikke bliver sprøde. Så fryser jeg dem ned. Jeg laver altid et par plader af gangen. Når jeg så skal bruge dem, så hiver jeg bare det antal ud, som jeg har brug for, -lægger dem med bunden i vejret under grillen i 4-5 minutter og derefter samme tid med den rigtige side opad. -SÅ er de sprøde.
Men det er nok et spørgsmål om ovn og rutiner, så du må prøve dig frem, hvilken metode, du synes er bedst for dig.
Forresten bliver rundstykkerne også sprødere, hvis man kommer sesamfrø på..
| |
|
Hejsa....
Man kan også - hvis man har frosne rundstykker, lige hurtig stikke den under hanen, inden de kommer i ovnen...
Så bliver de også sprøde....
Hilsner fra Nuserpigen
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|