Det er Hollandsk, og jeg ved ikke hvad det der mascarpone er for noget, ellers kunne jeg godt oversætte den.
500 g rabarber
25 g sukker
10 spsk cremelikør
2 dl piskefløde
2 spk sukker
150 g mascarpone
1 pakke "Lange fingre"( Det er de der lange makronsmåkager der hedder Ladyfingers)
Tilberedning:
skyl rabarberne og snit dem i stykker.
Put dem i en gryde med vand og sukkeret, kog det og rør det til mos.
Køl det af og rør 2 spsk cremelikør deri.
Pisk fløden stiv med sukkeret(de 2 spsk)
Rør 2 spsk cremelikør i mascarponen og bland det med pisket fløde.
I bunden af en skål, lægges et lag ladyfingers efter disse har trukket det sidste likør.
Efterfølgende fordeles et lag af halv rabarbermos og mascarponeblanding.
Derpå et lag ladyfingers og derpå mascarponeblanding som dækkes med resten af rabarbermosen.
Sæt tiramisuen i køleskabet og lad det køle af i ca 2 timer
Ja, det var både noget og ingenting, medmindre du kan gætte dig til den der Mascarpone-ting
mvh dova