Hej Bantam ...
Jeg ville hvis jeg var dig grydestege den som man
grydesteger en gammeldags Oksesteg også på grund
af at det ellers vil blive tørt ...
I øvrigt er der ingen stege som jeg steger på rist -
jeg kan ikke komme på nogen - hvorfor skulle man
det ...
Sammen med stegen og bouillon - kan du evt. ligge
et par gulerødder og et løg skåret i kvarte - som er
brunet med stegen inden du hælder bouillonen på.
Nu er jeg vild med Laurbærblade så jeg vil nok
bruge sådan tre stykker også har lige fået en prøve
som er hjembragt og købt i Grækenland.
Held og Lykke - men jeg vil bestemt vælge en
stegegryde som passer i størrelsen ...
Med venlig hilsen
Keld Gydum
God weekend ... til dig også ...
--
Køb og Salg høre hjemme i Markedsgrupper !
Annoncer - køb og salg - Læs mere på denne link:
http://www.usenet.dk/netikette/essentiel.html
Under: Brug den korrekte gruppe .... det er SÅ nemt.