Glemte lige at sige at selve menuen består af mange ting. Denne menu har jeg fundet på kokkedal Golfklubsmenu kort, men der er mange variationer :
CARVERY BUFFET
Vælg én forret: serveres ved bordet
Laksetatar rørt med tomat, rødløg og mynte, dertil syrnet fløde
Krabbesalat, krabbekød i mild tomatdressing, pyntet med stenbiderrogn og dild
Klassisk reje cocktail på blandet sprøde salater
Røget andebryst letstegt på orange salat i mild fløde marinade
Buffet:
Kalkunbryst, farseret med urter og flødeost
Svinemørbrad indbagt i butterdej med spinat og svampe
Helstegt kalvefilet med madagascar pebersauce
Broccolisalat med rødløg og bacon i cremet dressing
Græsk salat med feta ost og oliven
Rød pasta salat med parmesanost og basilikum
Ruccola salat med soltørret tomat, pinjekerner og citrus olie
Ratatouille, italiensk grøntsags ragout tilsmagt med hvidløg
Flødekartofler med citron og nødder
Dessert buffet:
3 gode oste med druer, bladselleri og romsvedsker
Chokoladekage med bær kompot og is
Nødde roulade med frisk frugt salat
Mvh Cirkelinedk