Hej... jeg har en god en hér
Petits fours Siciliana
_________________
Kage:
3 æggeblommer
3 spsk sukker
2 spsk kakao
korn af ½ vaniliestang
3 æggehvider
Fyld:
90 g ricotta eller hytteost
3 spsk flormelis
2 spsk orangelikør
1½ spsk finthakket citrusskal
3 spsk reven mørk chockolade
Pynt:
Kakao
Ovnen forvarmes til 180%
smør bund og sider i en bradepande på 30x20 cm. Bunden fores med bagepapir som smøres og drysses let med mel.
Pisk æggeblommerne og sukker luftigt i en mellemstor skål. Kakao sigtes i. Tilsæt vanilie. hviderne piskes stive og foldes i blommerne lidt af gangen.
Blandingen spredes jævnt i den klargjorte bradepande. Bages i den forvarmede ovn 10-12 minutter. eller til den er fast. afkøles i bradepanden ca. 10 minutter. vend kagen ud på bagepapir og bagepapiret i bunden af kagen pilles af.
til fyldet piskes osten glat. tilsæt sukker og orangelikør citronskal og chokolade og bland. kanterne skæres af kagen som halveres. den ene halvdel lægges på en glat flade, bunden dækkes med fyldet og den anden halvdel lægges forsigtigt ovenpå. Kagen udskæres i passende stykker og kakao sigtes over. Stilles koldt i ca. 2 timer og ....
MUMS