Her Per,
LOL...
det samme her...
jeg tør slet ikke tænke på hvis man sku' snakke med de kinesiske retter...
men så er det godt at der eksistere flæskesteg, Bøf med Løg og andre danske retter der er sluppet for fremmedlig gørelsen... det er jo ikke navnet til retten der gør den lækker, men derimod ingredienserne samt tilberedningen...
jeg havde engang en lærer der i syden fik flamberet gedenosser og Okseendetarm... han brød sig ikke rigtig om retten... men spiste den alligevel... fordi han havde købt den... da han bagefter fandt ud af hvad han havde spist... ærgede han sig gul og grøn over han havde gjort det... han fortalte at der derefter gik næsten 3 dage før han ku' få en bid mad ned igen...
men som han også sagde det lød så fint og lækkert... men efter det begyndte han så at spørge om hvad der var i de forskellige retter før han bestilte dem...
men Bøf med Løg, brun sovs og kartofler, eller Stegt Flæsk med persille sovs smager mums... selvom de ikke hedder et eller andet fransk eller eksotisk... men det har kokkeverden åbenbart ikke fundet ud af... eller så er det måske for at camoflere det for hos alm. madspisere... så de ka' tillade sig at putte hva' som helst i vores mad...
eller gøre det sværer for os, at gøre dem kunsten efter fordi vi først ska' finde ud af de forskellige begreber betyder...
ligesom med Raclette der både ka' være en Ost eller en lille gourmet grill a la fondue princippet...
mvh.
Strarup