Hej Mallie.
Du skal regne med ca 1½-2 æg per person afhængig af størrelse osv.
slå dem ud i en skål og pisk dem let sammen.
Ønsker du en lidt lettere og luftigere æggemasse blandes 2 spsk. vand i pr. æg
En mere cremet konsistens opnåes med lidt fløde,
Mælk derimod bliver afhængig af fedtindhold - en kombination af de to ovenstående.
Jeg selv bruger oftest vand, da der er rigeligt med fedt i bacon osv.
Vand og æg tilsættes lidt salt og peber hvorefter det piskes. Det hældes ud på en god varm pande eller gryde, (nonstick belægning er nemmere da æggemassen lettere slipper)
Nu sørger du så bare for, at æggemassen ikke brænder på. Tag en spatel og bliv ved med at røre indtil massen krøller sig sammen (stivner)..Voila - du har nu en dejlig scrambled eggs.
et par stegte røde tomat skiver ser rigtig godt ud som pynt. Nogle bruger ristede champignons, som heller ikke er dårligt, men ser alt andet lige knap så farverigt ud.