Her er den så på dansk.
1 kop youghurt naturel
2 spiseskefuld, plus 1 teskefuld friskhakket dild
2 store fed hvidløg, fint snittet.
1 teskefuld, samt 1 spiseskefuld frisk lemon juice
1 pund skindfri, benfri kyllingebryst, skåret i 1 cm stykker.
1 teskefuld tørret oregano
2 spiseskefuld oliven olie
2 mellemstore løg, tyndt snittet.
4 friske pita brød, opvarmede
salt og frisk malt pebber som smagstilsætning
Bland i en lille skål, youghurt, 2 spiseskefulde dill, hvidløg og 1 teskefuld lemon juice. Tilsmag med salt og pebber. Sæt det til side.
Varm en spiseskefuld olie i en stor tung gryde ved medium varme. Tilsæt kylling med oregano, 1 teskefuld dild, salt og pebber. Sautér indtil det bliver brunt og gennemkogt, omkring 5 minutter. Put det i en bowle, eller skål.
Tilsæt en spiseskefuld olie i gruden og sautér løgene til de bliver gyldne brune, omkring 10 minutter. Put igen kylling og al saften i gryden. Tilsæt dernæst 1 spiseskefuld lemon juice. Rør rundt indtil det er varmet igennem, omkring 2 minutter. Put kyllingemixturen i pitabrødet. Put dill sauce over kyllingen og servér Tilsæt extra sauce, efter behov.
Velbekomme
Nocom