|
| Accepteret svar Fra : arne.jakobsen | Modtaget 110 point Dato : 30-12-04 17:59 |
|
Palmin er palmeolie og det bruger man meget i østen, f.eks. i Wok. Det kan du også bruge. Det er dog mere almindeligt på vore breddegrader at bruge ren ukrydret svinefedt. Du må ikke bruge Olivenolie, da det smager rædselsfuldt når det bliver meget varmt. En planteolie der kan tåle at blive meget varm er Rapsolie. Du skal altid lade olien blive kold og så omhælde den og i køleskabet, ellers står den og bliver harsk.
Prøv at søge på Google efter Fondue, så vil du også opdage at der er noget der hedder Oste-Fondue. En noget anderledes men dejlig oplevelse.
Held og lykke med din nye Fondue. Arne
| |
| Godkendelse af svar Fra : gamle61 |
Dato : 30-12-04 18:08 |
|
Tak for svaret arne.jakobsen.
det var lækkert , et kæmpestort probem ordnet som en mis på kun 16 min.- er bare noget der duer
kan du have et rigtigt godt nytår - og så vil jeg gå ud og starte maskinen , mens jeg slikker mig om munden
m.v.h. - gamle61
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|