|
| Kommentar Fra : dabj |
Dato : 23-12-04 12:53 |
| | |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 23-12-04 12:54 |
| | |
| Kommentar Fra : ladies |
Dato : 23-12-04 12:57 |
|
det er også rigtigt godt det hedder prices juleand når de er 3 kg så ville jeg koge dem 30 minutter evt med lidt løg og laurbær salt og peber, måske en hønseboullionterning lad vandet afkøle så kan du fjerne fedtet lige så fint(gem lidt andefedt til rødkål) gam kraften=vandet til sovs imorgen og gør som du siger klip anden op imorgen og steg dem de bliver superlækre og saftige og sovsen smager skønt,hvis du vil have svesker og æble kan du lægge det i et ildfast fad under ænderne imorgen så resten af kraften drypper derned
god jul ladies
| |
| Kommentar Fra : grethes |
Dato : 23-12-04 12:58 |
|
Hej tulletine
Mine ænder er i ovnen nu. Stegetid, så der mangler ca. ½ time. Lader dem køle af inden jeg klipper dem i stykker. I morgen skal de så bare have ½ time i ovnen, inden julemaden skal serveres. Fri for alt det fedtstads, og kan også selv nyde julemaden.
Har godt hørt det med at koge, men har aldrig haft mod på at gøre det. Der skal jo også noget af en gryde til sådan et par stykker.
Men jeg steger altid dagen før. Så sæt du dem bare i ovnen nu.
Rigtig god jul
Hilsen
Grethe
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 23-12-04 12:58 |
|
Dabj
Hvis du klikker på søg ved søgningen 2 gange så får du også søgeordet med *S*
Mvh
Per
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 23-12-04 13:04 |
|
Hvis du koger ænder i dag og varmer dem i ovnen i morgen, bliver de da først seje.
Det dur ikke.
Kogte ænder skal enten spises med det samme, eller spises kold dagen efter.
Ænder bliver heller ikke tørre, hvis man lader være med at stege dem ved for hård varme.
Hvis du har en varmluftovn, så læg ænderne i bradepanden, sæt i ovn på 150-60 grader, og giv dem 3 timer når der er to på den størrelse.
mvh dova
| |
| Accepteret svar Fra : Guild | Modtaget 460 point Dato : 23-12-04 13:28 |
|
Her er garantiopskriften på den perfekte stegning. Anden bliver IKKE tør !
1 liter vand i braddepanden
Anden på risten med brystet NEDAD
130 grader almindelig (IKKE varmluft) i 2 timer
Vend anden med brystet OPAD
4 timer (stadig 130 grader)
Beregn efter spisetid og/eller kirketid
NB Det er da "kun" svenskerne, som kan finde på at KOGE en and !
/PG
| |
| Kommentar Fra : Guild |
Dato : 23-12-04 13:44 |
|
PS
Altså 6 timers stegetid i alt.
Denne opskrift har jeg benyttet i ca. 10 år, og både svigermor og egen mor "skamroser" resultatet .. bedre anbefaling kan ikke nåes .. det svarer til 6 "kokkehuer"
/PG, som er (m)and
| |
| Kommentar Fra : vaxen |
Dato : 23-12-04 14:34 |
|
Guild>>> hørt!! Sådan har jeg også altid gjort! Anden bliver perfekt! Yum yum!
Jeg skal heller ikke nyde noget af kogt and juleaften... Tænk, hvis det mislykkes.. Gys og Gru
God Jul, alle!
Vaxen
| |
| Kommentar Fra : Guild |
Dato : 23-12-04 14:49 |
|
> vaxen
Dejlig bemærkning.
Jeg har rejst og spist MANGE gange i Sverige. En svensk kok kan ødelægge det bedst tænkelige produkt på ganske få minutter. And og "kogning" .. det "rimer" ikke !
> Tulletine
Ja "Du er helt galt i byen" !!
/PG
| |
| Kommentar Fra : Guild |
Dato : 23-12-04 15:36 |
|
Mine ænder kom i ovnen 10:35, har lige kigget i ovnen .. det tyder igen på et perfekt resultat .. så 16:35 .. så var det dét.
/PG
| |
| Kommentar Fra : ladies |
Dato : 23-12-04 17:02 |
|
vil lige sige at jeg altid med godt resultat har gjort det på den beskrevne måde og med MEGET stort held og mine 5 døtre og 2 svigerdøtre er forsat på den måde
ladies
| |
| Kommentar Fra : abella |
Dato : 24-12-04 13:05 |
|
Guild med håbet om at du kan svare, kommer du så vand i fra starten eller senere - min and får også de 6 timer og jeg håber den bliver god men jeg kom vand i bradepanden efter ca 1 time.
ps. bliver den sprød ?
det er første gang jeg steger and så jeg er lidt nervøs.
glædelig jul
Abella
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 25-12-04 19:28 |
|
Nu er det lidt for sent i år, m.h.t. råd om juleanden, men jeg kommer aldrig vand i bradepanden når jeg steger noget som helst, hverken ænder, steg eller kylling m.m.
Det har jeg fundet ud af, giver det bedste resultat, og har aldrig oplevet noget kød blive for tørt.
mvh dova
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|