|
| Kommentar Fra : dabj |
Dato : 13-12-04 16:03 |
| | |
| Kommentar Fra : dabj |
Dato : 13-12-04 16:05 |
| | |
| Accepteret svar Fra : livlykke | Modtaget 20 point Dato : 15-12-04 21:07 |
|
hej.
Min egen opskrift på Julesild er således
Panér dine sildefiletter, gerne i rugmel. Steg dem gyldne på panden i rigeligt smør...
(Til 20 filetter)-> Ved siden af laver du en lage af 1 l. eddike og 1 kg sukker. det koges med ca. 2 grove løg i strimler, 6-7 hele nelliker, 4-5 lauerbærblade og 3 ds. flåede tomater. derefter køles begge dele ned, og tilsidst anrettes sildene i et fad, og lagen hældes over. Hvis du har lyst kan du f.eks putte 1-2 stk stjerneanis i. (ikke for mange, da de kan virke ret kraftige i smagen!!)
Jeg arbejder hos den lokale slagter, hvor vi med stor succes sælger disse hjemmelavede julesild!
god fornøjelse
og glædelig jul!!
Liv
| |
| Kommentar Fra : dabj |
Dato : 27-12-04 10:24 |
|
Kære kandubruger!
Du har stillet dette spørgsmål i kandu for over 10 dage siden og fået svar.
Det er almindeligt i kandu at man takker for hjælpen og lukker spørgsmålet. Når du ikke har gjort det, skyldes det formodentlig en forglemmelse eller ukendskab til hvordan.
Man takker for hjælpen ved at acceptere et af svarene, dette gøres ved at trykke på ”accepter som svar” ovenover og til højre for det svar du synes er bedst.
Det er muligt at svaret/svarene ikke er lige hvad du håbede på, men så vælger du blot det svar der kommer nærmest.
De point du har udsat som belønning for et svar, er alligevel tabt for dig i samme øjeblik spørgsmålet er stillet.
Mvh.
dabj
| |
| Godkendelse af svar Fra : 1hurra |
Dato : 24-01-05 10:03 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|