Hej
Jeg har en billig model - kr. 299,- i Netto - og den virker faktisk perfekt. Jeg købte den for ca. 4 måneder siden. Jeg/vi bruger den 3-4 gange om ugen. Jeg vil her prøve at svare på alle dine spørgsmål.
Rengøring? Meget nemt - det er kun bageskålen, som skal rengøres men brødet slipper stor set altid nemt og ofte er det ikke nødvendigt at gøre andet end at fjerne den stump brød, som sidder om akslen til omrøreren. Ind i mellem fylder jeg bageskålen med vand (uden opvaskemiddel) og lader det står i 1/2 time.
Hvad med hullet i bunden af det færdige brød efter omrøreren? Betyder i praksis ingenting.
Er en begrænsning på 800-900 gram en ulempe? Tja - nogle gange kunne jeg godt ønske mig lidt større brød.
Kommer der til at lugte i køkkenet, så man skal sætte den under emhætten og sørge for, at emhætten er tændt? Nej, nej - det kommer til at DUFTE.
Hvad skal man være særlig opmærksom på ved køb af bagemaskine? Jeg har kun erfaring med denne ene og billige model og den er absolut fin. Hvis jeg skulle ønske noget, kunne jeg godt tænke mig, at den havde en beholder til ingredienser som den så kunne tilføre automatisk ved sidste æltning. Jeg kunne også godt bruge at kunne lave egne programmer (men det er nok fordi jeg er lidt computer-nørd).
Hvilket mærke kan anbefales/frarådes? Min idé-line er bestemt OK og vel nærmest en fund til 299,- Dog er jeg sikker på at man kan få nogle i en bedre og mere holdbar kvalitet.
Bliver man træt af at bruge den efter nogen tid? Jeg er bestemt ikke træt af den endnu. Slet íkke.
Det var svar på spørgsmålene. Så vil jeg lige knytte et par yderligere kommentarer til vidunderet. Faconen på brødet er den samme hver gang - og det er lidt ucharmerende.