Her er et bud
Chilli con carne
Antal personer: 4
500 g. hakket oksekød
2-3 løg
2 dåser flået tomater
2 dåser kidnybønner (i saltlage)
1 stang kanel
1-2 hele chili
200 g. soltørrede tomater i olie
2 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
1 dl. vand
Salt/peber
Løg hakkes fint, og svitses sammen med oksekødet. de flået tomater hældes ved kødet/løg sammen med 1 dl. vand. Hvidløg/chili (uden kerner)/soltørrede tomater (med olie) blendes (evt. hakkes fint), og tilsættes retten, sammen med den hele stang kanel, spidskomme salt og peber. Lad det simre i ca. 1 time. tilsæt derefter de afdryppede kidnybønner og lad det simre i yderlig en ½ time.
Tag kanelstangen op før servering
Tips:
Serveres med groft brød. evt. salat.
Mvh
GCH