|
| aftensmad! Fra : tedd | Vist : 739 gange 101 point Dato : 23-11-04 20:50 |
|
Nogle alternativer til hakkebøf, gryderet, forloren hare, lasagna???
Har Hakket oksekød, løg, fetaost, frosne ærter, chili relish, æg, fløde (sidste salgsdag den 11. men uåbnet), chili relish, bacon i tern, kartofler, mælk, parmasanost, diverse krydderier, maggi terninger, soya, olivenolie, knorr saucer (bearnaisse, grøn peper), og sikkert osse nogle andre småting!!
Skynd jer jeg er sulten!!!
| |
| Accepteret svar Fra : Judleman | Modtaget 111 point Dato : 23-11-04 20:59 |
|
jeg kan da prøve.
Men øøøhhh......klokken er da lidt mange til det?
hakket oksekød steges med løg.
Frosne ærter koges.
Æg laves sådan her: Klæg to æg i en skål, rør så rundt med en gaffel, til æggene bliver helt gule. Rør lidt mere, for at give æggene noget luft.
Varm en pande, til den bliver meget varm. Olien har du selvfølgelig hældt på inden du satte panden på blusset.
Tjek om panden er varm nok, ved at dryppe en smule æg ned på den. Hvis det syder og steger med det samme, er den ok.
Hæld resten af æggene i.
Steg hurtigt, og ikke for længe.
mums mums mums.
Synes jeg, selv om jeg bedre kan lide retten med ris.
Ad, hvor ulækkert judleman.
| |
| Kommentar Fra : Judleman |
Dato : 23-11-04 21:00 |
|
HOV!!!
inden du hælder på panden, så giv æggene noget salt, og rør igen med gaflen.
| |
| Kommentar Fra : Solmyr |
Dato : 23-11-04 21:02 |
| | |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 23-11-04 21:51 |
|
Steg det oksekød med lidt løg i.
kog nogle ris.
lidt fetaterninger
spis.
| |
| Godkendelse af svar Fra : tedd |
Dato : 23-11-04 21:58 |
| | |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 24-11-04 16:59 |
|
Tedd...................det er billedligt talt - man spiller ikke tennis med en ølflaske.
Ellers skal der være et højere net i mellem spillerne (5 mtr.)
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|