|
|
Hej wolffi
Den mest kendte danske smørrebrødsrestaurant er Ida Davidsens i St. Kongensgade i Kbh. Hun har Europas længste smørrebrødsseddel. Søg efter hende på nettet eller besøg hendes restaurant. Måske kan hun eller hendes folk hjælpe dig. Hun har ikke kun de helt specielle "madder", men også de forskellige egnstypiske stykker. Det skulle i øvrigt ikke undre mig om hun har udgivet én eller flere bøger om emnet? Hvis hun har kan du finde den/dem ved en søgning på Biblioteksdatabasen som du finder på www.bib.dk
Hilsen Arne
| |
|
arne.jakobsen -->
Har du set mit link længere oppe??
| |
|
Nej Better Det må du squ undskylde. Men så fik han da også en forklaring på dit Link.
| |
| Kommentar Fra : livlykke |
Dato : 12-11-04 11:05 |
|
hej.
Der findes også noget, der hedder Tatar Løvemad, den består af kaviar, rå æggeblomme og løg. Og der findes også en "fattigmandes Natmad", hvor du bruger spegepølse i stedet for saltkød.
Med hensyn til Ida Davidsens smørrebrød, er det jo navne hun selv, eller hendes far har fundet på. Så i realiteten kan du jo lave din egen mad. Måske oksefilet med champignon a la creme og kalde den "Wolffi" Eller hvad nu dit yngligspålæg er.
Hilsen
Liv Lykke
| |
| Godkendelse af svar Fra : wolffi |
Dato : 13-11-04 21:44 |
|
Tak for svaret Better_Performance.
Så har jeg fået "komponeret" en fest med ta' selv bord hvor folk selv skal smøre deres madder. Håber det bliver sjovt, så kan man jo også flette lidt ind i velkomsttalen omkring de forskellige "ekstra-gæster".
Tak også til livlykke - god idé, vi kan jo også bare opfinde vores eget smørrebrød.
hilsen Wolffi
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|