Måske det er denne her
Torskeret med cremefraiche-sauce
Tilberedningstid: 60+min.
Årstid: Forår, Efterår, Vinter
Antal: 6-8 personer
1 kg kold kogt torsk
Cremefraiche-sauce
3½ dl cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
2 spsk ravigottesauce eller mild sød sennep
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 tsk bearnaiseessens
1 tsk sukker
1 dl piskefløde pisket til et let skum
100 g rejer
100 g kaviar
3 hårdkogte æg (str. mellem)
1 lille bakke klippet frisk karse
Tilbehør
300 g flutes
Anret torsken i et fad.
Cremefraiche-sauce: Rør cremefraiche sammen med de øvrige ingredienser, på nær flødeskum, der vendes i til sidst. Smag saucen til og hæld den over torsken.
Fordel herover rejer, kaviar, æg skåret i skiver samt karse.
Tip: Er saucen for tyk, kan der tilsættes lidt mælk. cremefraiche-saucen kan også tilberedes med lige dele cremefraiche 18% og cremefraiche 38%.
Udviklet af: Karolines Køkken