|
| weber griil Fra : karin42 | Vist : 402 gange 50 point Dato : 08-10-04 18:54 |
|
Vi er blevet de glade ejere af en weber griil men........ nu kommer spørgsmålet så
; kan vi overhovedet finde ud af at bruge den ; vi fik en pragtfuld oksetyndsteg hos min svigerinde og det var bare smovs men nu bor hun alså på Sjælland og vi temlig meget mod syd i Jylland !! såe...... hvem har gode hjemmeprøvede tips ?
kogebøger kan ikke sige det samme som det man har prøvet selv !
venlig hilsen karin.
)
| |
| Accepteret svar Fra : dabj | Modtaget 60 point Dato : 08-10-04 19:02 |
|
Hej karin
Her har du lige først et link som du kan kikke på.
http://www.bruglaaget.dk/
Et godt tip har jeg til dig:
Køb et degitalt termometer (fås i Føtex) med ca. 1 meter stålføler. Den kan komme ned gennem ventilationshullerne i låget, så er du i hvert fald startet med at have styr på hvor længe stegen skal have.
Mvh
dabj
| |
| Kommentar Fra : dabj |
Dato : 08-10-04 19:30 |
|
->karin
Rigtig god fornøjelse
Mvh
dabj
| |
| Kommentar Fra : 1133 |
Dato : 09-10-04 08:58 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|