|
| Accepteret svar Fra : ans | Modtaget 110 point Dato : 18-09-04 13:54 |
|
Brun farin.
Blødgør brun farin, der er blevet hård, sådan. Kom den i en skål eller plastpose og læg en skive kartoffel eller en æblebåd ved.
Dæk med en film eller luk posen og giv farinen 30-45 sek./100%. Lad den stå i 30 sek. og fjern så kartoffel/æble. Rør rundt i farinen.
fra denne side http://www.bager-kim.dk/tips/mikrotips.htm#Brun%20farin.
Hilsen ans
| |
| Kommentar Fra : Toupie |
Dato : 18-09-04 13:54 |
| | |
| Kommentar Fra : Mone |
Dato : 18-09-04 15:19 |
|
Hej Hm...
Jeg har prøvet den med rugbrød i en plast-pose, og det
virker helt fantastisk.
Mvh Mone
| |
| Kommentar Fra : jysch |
Dato : 18-09-04 15:26 |
|
Du kan også opbevare æsken i køleskabet - put evt. pakken i en plastpose.
Mvh. Jysch
| |
| Godkendelse af svar Fra : Hm... |
Dato : 18-09-04 15:41 |
|
Jeg havde heldigvis æble ans
...havde det været rugbrød, kartoffel, eller Lego klodser ...havde jeg ikke haft nogen
tedd -> Irish ??? ..så ska' jeg da 'tænke' mig til Wipskyen
</FATTIGRØV>
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 18-09-04 15:51 |
|
Er din farin, så blevet blød jeg er da spændt på om det virker og skal den bare i din te eller?
God week-end molo
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|