|
| Accepteret svar Fra : Franksp | Modtaget 210 point Dato : 22-08-04 23:17 |
|
De/den skal optøs meget langsomt. DVS, mindst 2-3 døgn i køleskab. Så skal du ikke gøre mere ved dem. Server dem som de er, med et passende tilbehør. f.eks. en lækker salat og ovnbagte skivekartofler. Du må endelig ikke hverken koge eller stege den. Bare sørg for at den er er rigtigt optøet. Hvis du har et stegetermometer, kan du bruge det til at se "den indre temperatur".
En røget and smager dejligt.
Hertil vil jeg foreslå en Chilensk rødvin, f.eks. en Tarapaca (der er mange forskellige) Hvis du vælger en: Cabernet sauvignon, går du ikke helt forkert.
Velbekomme
Frank
| |
| Kommentar Fra : TQsen |
Dato : 23-08-04 00:21 |
|
Fande lige dette, bare til lidt inspiration...
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=1504
Og denne:
Røget and og rød salat
Skær det røgede andebryst i skiver på skrå, og læg dem på brødet.
Læg den røde salat på som en bræmme fra hjørne til hjørne.
Pynt med karse ovenpå den røde salat.
God fornøjelse og god appetit....
| |
| Godkendelse af svar Fra : Nakita |
Dato : 01-09-04 17:04 |
|
Tak for svaret Franksp.
Jeg glæder mig til at prøve dette
| |
| Kommentar Fra : Franksp |
Dato : 02-09-04 21:31 |
|
Hej Nakita
Fortæl lige her på denne tråd, hvordan det gik, og hvad du synes. Jeg ville ger ha' vundet, bare én røget and.
De venligste hilsener
Frank
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|