http://www.knight-tv.com/FLASH/Episodes.htm?
Her er en masse grill opskrifter. Han laver nogle ganske spændende ting både med tør og våd marinade.
Prøv fx denne her:
http://www.knight-tv.com/FLASH/LTGrecipes/1004/SmokedPulledPork.htm
Bland alt dette:
Dry Rub
1 cup of Brown sugar (250ml)
½ cup of Kosher Salt (125ml)
1/3 cup of Paprika (84ml)
¼ cup of Celery Salt (62ml)
2 tablespoons of Hickory Salt (30ml)
2 tablespoons of black Pepper (30ml)
4 teaspoons of Garlic Powder (20ml)
2 teaspoons of Thyme (10ml)
2 teaspoons of Coriander (10ml)
2 teaspoons of Marjoram (10ml)
2 teaspoons of Cayenne (10ml)
2 teaspoons of Dry Mustard (10ml)
Lavede det sidste weekend med kamben .. smurte dem bare ind i krydderblandingen, lagde det i køleskabet i 8 timer, børstede så meget som muligt af krydderblandingen af og stegte dem imens de jævnligt blev penslet med denne sovs:
2 cups of cider vinegar – (500ml)
1 ¼ cups of water – (310ml)
2/3 cup-plus of ketchup – (167ml)
1/3 cup of firmly packed brown sugar – (83ml)
6 teaspoons of salt – or more to taste – (30ml)
5 teaspoons of hot red pepper flakes – (25ml)
2 teaspoons of freshly ground black pepper – (10ml)
1 teaspoon of freshly ground white pepper – (5ml)