|
|
Hej!
Jeg har købt en rulle rå marcipan og vil lave roser af den.
Mit problem er at jeg engang har fået af vide at man kan blande noget i så den bliver mere fast og kommer til at smage lidt som den marcipan der er på nogle af kagerne i en bager... Nogle der ved hvad det er??????
HJÆLP!!!!
| |
|
Neeej, ikke mandelessens!
Marcipan ER mandler!!
Camillasmoster
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 12-05-04 15:17 |
|
Roser: 100 g ODENSE Ren Rå Marcipan æltes sammen med 1 tsk. rød bolsjefarve og 2 spsk. flormelis. Rul massen tyndt ud i en plasteclomme og stik ud med et æggebæger. 3-5 stykker lægges i reække og rulles sammen.
Fra denne side http://www.odensemarcipan.dk/Default.asp?ID=370
mvh ans
| |
| Kommentar Fra : pabloj |
Dato : 12-05-04 15:27 |
|
Hej
Jeg kommer lidt glukose i, det giver en lidt mere sej marcipan.
Bladene laves af en rulle du trykker lidt flad, skærer ud i skiver og trykker så formen passer på et blad.
Du kan købe dem i Metro men der er ikke blade på.
Jes
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 12-05-04 17:01 |
| | |
|
Tak for svaret SonjaAS. Det var lige det der skulle til.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|