|
|
Ja
koge noget spaghetti
tag kødet i en skål en spise skefuld sennep ( ca 500 gram kød ) salt peber lidt oregano steg dem som små kødboller herefter bland det med den kogte spaghetti
tilbehør salat og flutes
| |
| Kommentar Fra : Chamira |
Dato : 24-04-04 20:03 |
|
Hej Pipzi
Jeg lavede lige noget kalkun-put-i-gryde forleden, med 500 g hakket kalkun, 2 store hakkede løg, 1 ds. flåede tomater, 4 dl. hønseboullion (4 dl. vand og 1 boullionterning) og så valgte jeg, at bruge lidt gulerødder, der lå i køleskabet som ekstra fyld (skåret ud i julienne).
Svits løgene til de er klare, brun kødet, tilsæt flåede tomater og boullion og lad det simre i 20 minutter (smid evt. gulerødderne med i, de sidste 5 minutter), jævn og smag til med salt og peber (tilsæt evt. kulør, for at få en lækrere farve)
Server som kødsovs til spaghetti (el. evt. ris hvis det er det du har)
Det er nemt, man får brugt sine rester og alle kan lide det.
/mira
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 24-04-04 20:06 |
|
Tjahhh... Google er din ven Her er en af MANGE fra søgningen på hakket kalkun
Citat Mexicanske pandekager med pikant kalkun
(4 pers.)
1 løg
500 g hakket kalkun
1 tsk olie
1 1/2 dl tomatketchup
1 spsk finthakket syltet jalapeno chilipeber eller 2 tsk tabasco
1 dl hønsebouillon
2 tsk sød chili (tørret blandingskrydderi)
salt, peber
8 mellemstore tortillas (mexicanske pandekager)
100 g BUKO frisk med Pikante Urter
Tilbehør: Blandet salat
Sådan gør du:
Skær løget i små tern. Varm olien op i en gryde og svits løg og kød - til kødet har skiftet farve. Tilsæt de øvrige ingredienser til kødsaucen, og lad saucen småsnurre ca. 10 minutter. Den skal koge ind, så den er ret tyk i konsistensen. Smag til med salt og peber. Lun pandekagerne efter anvisning på emballagen. Smør pandekagerne med friskosten. Fordel kødfyldet på pandekagerne og rul dem sammen. |
Go' weekend
Søren
| |
| Accepteret svar Fra : netper | Modtaget 110 point Dato : 24-04-04 20:11 |
| | |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 24-04-04 20:17 |
| | |
| Kommentar Fra : Chamira |
Dato : 24-04-04 20:18 |
|
Hej igen pipzi
Jep, du kan sagtens bruge det som andet hakket kød, kalkunfrikadeller er rigtig gode, evt. m. hakket persille og havregryn i (hvad der svarer til 1/4 af kødet). Det giver lækre, sunde, "grønne" frikadeller med et minimum af fedt.
Vi bruger også hakket kalkun til Knorr lasagne og lasagnette.
/Mira
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|