/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Nogen der kan hjælpe med en forret & en ~
Fra : Nuserpigen
Vist : 739 gange
70 point
Dato : 21-05-02 20:00

Hej
Er der nogen der kan få en forret og en hovedret ud af følgende ingredienser:

150 g laks piskefløde pyntesalat ris
100 g spinat mælk bred persille hønsefond og brund sky
175 g rejer smør dijon sennep Evt. grøntsager
1 stk. portionskylling olie dild
100 g bacon hvidvin & rødvin citron


Jeg skal nemlig have lavet en opgave og er løbet lidt tør for ideér.

Qnuz Fra Nuserpigen

 
 
Kommentar
Fra : food_life


Dato : 21-05-02 20:49

Hvor mange kuverter er det til?

Accepteret svar
Fra : food_life

Modtaget 80 point
Dato : 21-05-02 20:58

Røget laks serveret med spinat en branche pyntet med rejer, dild og citron


Kylling ala KanDu

Kyllingestykker smurt med dijonsennep, vendt i hakket persille - smørstegt ved svag varme og serveret med
baconsauterede ærter og ris dampet i hønsefond. Saucen er tilberedt på panden af piskefløde, lidt brun sky og rødvin som koges ned til passende konsistens. Anrettes med pyntesalat.

Velbekomme

Godkendelse af svar
Fra : Nuserpigen


Dato : 21-05-02 21:08

Hej Food-life...

Det lyder da som en lækker idé...
Tak for svaret...
Hilsner fra Nuserpigen

Kommentar
Fra : Nyhedsbruger


Dato : 21-05-02 19:46

> Er der nogen der kan få en forret og en hovedret ud af følgende
> ingredienser:
>
> 150 g laks piskefløde pyntesalat
> ris
> 100 g spinat mælk bred persille
> hønsefond og brund sky
> 175 g rejer smør dijon sennep
> Evt. grøntsager
> 1 stk. portionskylling olie dild
> 100 g bacon hvidvin & rødvin citron

Du kunne marinere rejerne i 5 spsk olie, saft fra halvdelen af citronen,
persille og 2 fed hvidløg. Med en skive brød til kan det vel være forretten.



Kommentar
Fra : Nyhedsbruger


Dato : 21-05-02 21:49

On Tue, 21 May 2002 18:00:16 GMT, "Nuserpigen"
<Nuserpigen.news@kandu.dk> wrote:

>Hej
>Er der nogen der kan få en forret og en hovedret ud af følgende
>ingredienser:

Til forret ville jeg tage følgende:

Laks med persille på en bund af fennikel

> 150 g laks
> bred persille
> smør
> hvidvin (gerne en tør eller meget tør)
> Evt. grøntsager (i dette tilfælde fennikel)

hakket persille og smøre ræres sammen, sådan at man får en
persilllesmør med meget persille. Det skal være en grøn masse der kun
lige hænger sammen og lader sig forme.
Fenikkel skæres i meget tynde skiver og lægges i bunden af et ildfast
fad og laksen lægges ovenpå. Herovenpå lægges den fedtede persille.
Hvidvin hældesi bunden. 20-30 minutter i ovnen ved 150-200grader alt
efter tykkelsen af fisken.

server evt. med
> citron


Til hovedret:

risottoinspireret baconkulling med ris

> ris
> mælk
> bred persille
> hønsefond og brund sky
> Evt. grøntsager (champignoner + løg)
> 1 stk. portionskylling
> olie
> 100 g bacon
> hvidvin & rødvin

befri kyllinge fra dens ben (knogler) og skær kødet i tern.
skær baconen i tern.
Hak et læg og skær champigninoner i skiver
Svits/brun det hele i en stor pande.
Varm en blanding af hønsefond og mælk i en anden gryde

smid ris på panden og steg den i lidt tid.

Tilsæt mælk/fond blandingen et par skefulde ad gangen og lad det blive
absorberet af risen inden de næste skefulde tilsættes. Bliv sådan ved
til risene er præcis så hårde som _du_ kan lide dem.



Forretsopskriften har jeg afprøvet med _stor_ succes. Hovedretten har
jeg bare rystet ud af ærmet - inspireret fra andre opskrifter og
succeser. Prøv det og medl tilbage!

--
Sune

Kommentar
Fra : Nuserpigen


Dato : 28-05-02 21:39

Hej Food life
En branche, hvad betyder det på dansk...??
Qnuz Fra nuserpigen

Kommentar
Fra : food_life


Dato : 29-05-02 20:11

Det betyder hele blancherede spinatblade som er groftskårne og sauteret i smør på en pande uden at brune - smages til med salt og møllepeber - altså ganske enkelt; men meget velsmagende.

Kommentar
Fra : Nuserpigen


Dato : 29-05-02 20:31

Hej food life...
Atter en gang tak for svaret...
Håber det bliver lækkert, skal lave det i morgen.

Qnuz nuserpigen

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste