Hej Torben
Fjende nr. 1 er sukker ( Så pås på ved juletid, når du laver brune kartofler etc. )
Sukker har den egenskab, at det i opvarmet/smeltet tilstand kan gå i forbindelse med den glaskeramiske plade.
Der ud over er der kun at sige: Daglig rengøring med alm. opvaskemiddel, afhængig af hvor ofte / og til
hvad du anvender pladen ( Kogning snavser en del mindre end stegning ved høj temp. - men alt det ved du sikkert ! )
Anvend et godt middel til at beskytte din plade mod ridser og modtagelighed mod snavs.
Mit forslag vil være "Toprens" fra Electrolux koncernen, men der findes mange produkter, som virker
mere eller mindre godt - nogen kan godt lide det ene, og nogle det andet !
Følg brugsanvisningen på flasken - du kan ikke rengøre / beskytte din nye plade for tit - men du kan kraftigt nedsætte det slidte udseende ved at bruge et middel ofte !
Hvis du koger/steger, og der løber noget ned på pladen - træk gryde/pande til side - tør af med det samme, og
fortsæt din madlavning - det bliver ikke nemmere når det bliver koldt !
Håber dette svar hjælper dig lidt på vej !
MVH. - Ole Brink -
www.hvidevaredele.dk