|
| Kommentar Fra : briani |
Dato : 05-04-04 17:54 |
|
Hejsa
Kom lidt sukker i det hjælper.
Mvh
Brian
| |
| Kommentar Fra : Teil |
Dato : 05-04-04 18:06 |
|
Sprøgsmålet er hvor stor gryde der skal til inden sovsen er tilpas stærk.
Det ender nok med sovs til de næste ti år.
| |
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 05-04-04 18:09 |
|
Noget eddikevand fra feks syltede agurker eller lign hjælper
Mvh Sune
| |
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 05-04-04 18:10 |
|
Ellers kasser en stor del af den og fortynd resten med mælk eddikevand og lidt sukker
Mvh Sune
| |
| Kommentar Fra : refi |
Dato : 05-04-04 18:10 |
|
Nej - Det er da bare at lave en ny portion uden chili, og bruge den allerede lavede til at spæde op med til smager er ok.
Skal man kun bruge det halve - ja så har man også til næste gang.
| |
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 05-04-04 18:13 |
|
Du kan da ikke begynde at sige nej Refi kom selv med noget men uden nej til de andres
mvh Sune
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 05-04-04 19:07 |
|
Det var dog nogle skrækkelige forslag, bortset fra den med at lave en portion til (uden chili) og bland.
Chili kan udmærket fryses.
Stormb: der er intet vidundermiddel. Hvad du kan tilføje, kommer helt an på, hvad der ellers er i retten.
F.eks. ved chili con carne, kommer jeg endnu en dåse bønner og endnu en dåse tomater i. Er det med grønsager, kom nogle flere i.
Server retten med en go græsk youghurt. Smager godt og lindrer.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|