|
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 22-03-04 19:05 |
| | |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 23-03-04 16:35 |
|
Jeg må erkende at jeg aldrig har smagt en durumrulle, så det kan godt være jeg er helt ude i skoven med denne opskrift, men det kunne jo være.
Mvh
Per
250 g mel
2 æg
1 spsk vand
½ tsk salt
Fyld:
500 g finthakket oksekød
2 løg
2-3 fed hvidløg
½ tsk paprika
2 spsk konc. tomatpuré
hakket persille
salt
peber
olie
2 dl rødvin
reven parmesan
Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne sammen og ælt det til en glat, fast dej, som stilles i køleskabet i ca. en time, så den kan rulles meget tyndt ud. Skær dejen i firkanter (8x10 cm). Der bliver ca 16 stykker.
Fyld:
Olien varmes på en pande, de hakkede løg svitses uden at tage farve. Pres hvidløgsfeddene over. Bland puré, paprika, salt og peber sammen med oksekødet og kom det på panden til løgene. Lad det stege godt igennem, tilsæt persille samt rosmarin og en sjat af rødvinen. Fordel halvdelen af fyldet på pastapladerne, luk enderne godt sammen og kog dem i en gryde med olie ca. 4-5 min. Tag rullerne op med hulske og lad dem dryppe af i en si. Læg rullerne i et oliesmurt ovnfast fad. Resten af fyldet tilsættes den øvrige rødvin og koges ind, hvorefter det hældes over rullerne. Drys med parmesan. Stil fadet i en 200° varm ovn i ca. 10 min., til overfladen er gylden.
Tilbehør:
groft brød med persillesmør
| |
| Godkendelse af svar Fra : ekelin |
Dato : 08-04-04 11:48 |
| | |
| Kommentar Fra : Luffe20 |
Dato : 10-04-04 17:22 |
|
Durumruller:
5 g gær
ca. 1/2 dl lunkent vand
50 g durummel
ca. 1/2 tsk salt
Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt mel og salt. Rør til det har en ensartet konsistens. Bages på en varm slip-let-pande – der bliver 4 stk. som kan fryses ned
Luffe20
| |
| Kommentar Fra : ekelin |
Dato : 13-04-04 10:55 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|