/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Champignonsauce
Fra : MSS
Vist : 960 gange
100 point
Dato : 10-03-04 15:10

Hej

Opskrift på champignonsauce (til ret med mørbrad) ønskes.

Det må evt. gerne være en "købe-sauce", der bare er kanon, eller også en nem opskrift uden 117 forskellige ingredienser.

mvh
MSS

 
 
Kommentar
Fra : dortedyg


Dato : 10-03-04 15:15

Knorr har lavet en champignonsauce, som er nogenlunde god. De har lavet en noget dyrere, færdiglaver svampesauce - den er til gengæld noget bedre.

/D

Accepteret svar
Fra : ram2

Modtaget 110 point
Dato : 10-03-04 15:16



Køb et kilo champignon. Rens den og skær dem i skiver eller 1/4
Rist dem af i fedtstof Olie / margarine / smør - tilsæt ½ l piskeflæde, og ½-1 hønsebouillonterning. Smag til med salt og peber - Lad saucen koge langsomt ind til den har den konsistens du ønsker. Juster farven med kulør.

Når du har spist den, er du 1 uge foran med kalorier, men den smager OK

Ram

Kommentar
Fra : fridaflip


Dato : 10-03-04 15:25

Lidt mindre føde end i Ram's forslag - og så et skvæt rødvin...Det rykker

25o g svampe
3 dl piskefløde
salt, peber
lidt rødvin


Svits champignon i lidt smør, tilsæt piskefløde. Smag til med salt, peber samt lidt rødvin.

Frida...



Kommentar
Fra : fridaflip


Dato : 10-03-04 15:26

Ups! Føde = Fløde

Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 10-03-04 15:43

hej MSS
Pift knorrs champignonsauce op med væden fra et glad champignon og hak chanpignonerne fint og kom dem i ,juster med lidt muskatnød
mvh mcloud

Kommentar
Fra : Sunowich


Dato : 10-03-04 15:46
Kommentar
Fra : ram2


Dato : 10-03-04 16:11

>Fridaflip

Nå nå - Har man lige forhørt sig hos sagkundskaben

Ram

Godkendelse af svar
Fra : MSS


Dato : 11-03-04 08:13

Tak for svaret ram2.
                        

Kommentar
Fra : ram2


Dato : 11-03-04 08:20

Tak MSS

Du kan godt nøjes med en mindre portion campignon, men personligt kan jeg godt li' at der rigelig af dem. De svinder jo en del under tilberedning.

Nu sagde du, at det skulle være enkelt, men du kan osse svitse et ½-1 løg der er fint hakket lige inden du smider svampene i gryden.

I øvrigt kan jeg sagtens tilslutte mig Frida's råd med en sjat rødvin, og kan supplere med at en lille sjat portvin osse gør underværker.

Mvh
Ram

Kommentar
Fra : MSS


Dato : 11-03-04 08:26

Hej ram2

Tak for tippet - det vil jeg så afgjort prøve - det må jo gerne være lidt lækkert også, og jeg synes stadig, det er en enkel opskrift....

mvh
MSS

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste