|
| Kommentar Fra : dabj |
Dato : 08-03-04 18:29 |
|
Da det er en opbagt sovs, mel, mælk, og fedtstof skulle det ikke give problemer.
Mvh
dabj
| |
| Kommentar Fra : dabj |
Dato : 08-03-04 18:50 |
|
Jeg har kun 1 gang været udsat for at det var skilt da det blev tøet op (sikkert en fejl ved tilberedningen) ~~~~ andre gange er det gået fint.
Mvh
dabj
| |
| Kommentar Fra : dabj |
Dato : 08-03-04 18:51 |
| | |
| Kommentar Fra : alanya |
Dato : 08-03-04 20:01 |
|
Jeg har ikke erfaring med lige den sauce, men med andre, hvis de skulle skille, så pisk 1-2 spskf. koldt vand i og den samler sig igen, og det kan ikke smages.
Hvh. alanya
| |
| Godkendelse af svar Fra : Hondaen |
Dato : 09-03-04 09:47 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|