Hej her er en Valdnøddemazarin fra femina måske det er den du søger
150 g marcipan
50 g sukker
50 g smør
25 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 æg
Fyld:
100 g valdnøddekerner
100 g smør
100 g sukker
30 g mel
½ - 1 dl fløde
Ælt marcipan, sukker, smør, mel og bagepulver sammen.
Pisk æggene let sammen og rør dem i marcipanmassen lidt efter lidt. Pisk dejen grundigt til en ensartet masse.
Fordel dejen i en smurt tærteform ( 22 cm ) og bag midt i ovnen ved 175 grader i 15 min.
Kog smør, sukker, mel og flølde sammen til en cremet masse.
Rør nødderne i massen og afkøl let.
Tag kagen ud af ovnen og skru op til 200 grader.
Hæld fyldet på kagen og bag yderligere i ca. 1o min til den er gylden.
server med flødeskum.
Velbekomme
Gazi