|
| Kommentar Fra : Teil |
Dato : 08-02-04 13:06 |
| | |
| Kommentar Fra : Teil |
Dato : 08-02-04 13:07 |
| | |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 08-02-04 14:04 |
| | |
|
Hej Teil jeg har været inde de to steder uden at finde noget der lignede. Ellers tak for tippet. Jeg håber at nogen evt. ligger inde med noget i deres private samlinger eller at en eller anden kok vil forbarme mig. Ellers må jeg jo prøve at eksperimente
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 08-02-04 14:23 |
|
Serveret på fad...
[citat]
Indhold:
1½ spsk Agar agar ( evt. husblas )
2 dl Vand
200 g Nutana blomkålsbuketter
200 g Nutana Broccolibuketter
200 g Nutana gulerødder i skiver
200 g Nutana porre i skiver
2 spsk olie
6 dl Grønsagsbouillon
2 spsk Citronsaft
1 fed Hakket hvidløg
Beskrivelse:
Læg Agar agaren i blød i vandet natten over.
Sauter grønsagerne i olien, sammen med hvidløget, nogle minutter. Tilsæt bouillon og kog til grønsagerne lige netop er møre. Bland Agar ageren, salt / peber samt citronsaft i. Lad det hele koge op og hæld det i en form, stil den koldt for at stivne.
Serveres på et stykke groft rugbrød med friskhakkede krydderurter.
Tips: skal krydres godt med salt og peber, da den smager af mindre når den bliver kold.
[citat]
Fra http://www.nutana.dk/html/..%5Chtml%5Copskrifter.asp
| |
| Accepteret svar Fra : CLAN | Modtaget 150 point Dato : 08-02-04 14:31 |
|
Ak ja... tålmodighed er en dyd... HER er den så
Grønsagsterine
Forret - 6 personer
500 g broccoli i små buketter
1 l vand
1 tsk groft salt
500 g gulerødder, halveret på langs
6 æg
1½ dl mælk
200 g revet mild danbo 30%
2 tsk revet zitauerløg
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt:
gulerod.
Tilbehør:
grøn dressing
groft brød
Bagetid: Ca 60 min ved 175°.
Kom broccolibuketterne i kogende vand tilsat salt og kog dem ca 3 min. Tag dem op og læg dem til afdrypning i en sigte. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt ost, løg, salt og peber. Pisk blandingen godt sammen (pisk æggemassen op, hver gang den ældes over grønsagerne). Læg halvdelen af broccolien i et jævnt lag og med hovederne samme vej i en smurt firkantet form (ca 1¼ l.) Hæld 1/3 af æggemassen over. Læg de kogte gulerødder ovenpå i et jævnt lag og hæld lidt af æggemassen over. Læg resten af broccolien på og slut af med resten af æggemassen. Pres grønsagerne let sammen. Bind bagepapir over formen og bag retten midt i ovnen.
Tip: Grønsagsterinen er også velegnet kold som fx forret (12 pers.)- Skær den i skiver og pynt med fx brønkarse og gulerod. Server den med grøndressing og brød
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 08-02-04 14:32 |
| | |
| Godkendelse af svar Fra : bornholmkt |
Dato : 08-02-04 16:03 |
|
Tak for svaret CLAN.
jeg tror dit forslag vil være det der er tættest på. Jeg vil prøve at purere grøntsagerne, måske blande æggemassen i de purerede grøntsager og lægge dem i lag, så der fremkommer farveforskelle. Så tror jeg den er ved at være der
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 08-02-04 16:09 |
|
Lyder som en rigtig god løsning, så'n ville jeg også "prøve" hvis det var mig. Det er jo en smagssag om det skal være pureret, eller mere rustikt, som i opskriften ovenfor.
Takker for points og fortsat god søndag
Søren
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|