|
| Kommentar Fra : Chamira |
Dato : 24-01-04 17:35 |
|
Hej Bornholmkt
Jeg laver tit vegetarmad og har fundet rigtig mange gode opskrifter på denne side:
http://www.dk-kogebogen.dk/vegetar.php
Bla. deres "grønne lasagner", "Vegetar tærter" og "Samosas" er jeg helt vild med.
Held og lykke med frokosten
Mvh Chamira c",)
| |
| Kommentar Fra : Hovsan |
Dato : 24-01-04 17:51 |
|
Champignonkrebinetteer, en spise som mange kødspisere rent faktisk har troet var kød.
400 g champignoner, 1 løg, 1 dl rasp, 1 dl hirseflager (eller rasp), 2 æg, 1 tsk tørret basilikum, slat, peber. Samt æg og rasp til panering og fedtstof til stegning
Løg samt champignon hakkes groft og svitses i smør på panden. I en skål blandes dette nu med rasp, hirseflager, æg og krydderier. Formes nu med hænderne og vendes i æg og rasp - steges på begge sider. Andre svampearter kan også bruges, hvilket jeg dog ikke har prøvet.
Det har altid været en succes også for kødspisere.
| |
| Accepteret svar Fra : Hovsan | Modtaget 160 point Dato : 24-01-04 17:58 |
|
Kunne også være usødede pandekager med krydderurter. Fyldet kan være alt fra stuvede champigning, porrer spinat eller andre kogte, stegte, stuvede grøntsager -du kan jo vælge, at gratinere med lidt ost i ovnen.
10-12 pandekager: 2 æg, 100 g grahamsmel, 150 g hvedmel, 4 dl. mælk, 1 dl vand - paprika, salt tørret eller frisk merian, basilikum og fintsnittet purløg (ialt ca. 1 spsk).
Bages som alm pandekager, der kan blive 10-12 stk af portionen - andre krydderier kan vælges.
Pandekagerne kan fryses, alt efter hvilket indhold du vælger kan det være muligt at nedfryse med fyld, så de bare skal varmes, evt. ostegratineres i ovnen.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|