/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hvad er det?
14-01-04 20:09
: ans
14-01-04 20:09
: Chamira
14-01-04 20:12
: IceCap
14-01-04 20:13
: ans
14-01-04 20:59
: frieda
15-01-04 15:02
: AnniRKK
Hvad er det?
Fra :
AnniRKK
Vist : 714 gange
20 point
Dato :
14-01-04 20:06
Jeg følger med i de pogrammer der køre på BBC det der ReadySteadyCook, der har de ved flere lejligheder brugt polenta..
Nu er det så jeg vil vide hvad er det for noget? Og hvordan er det med sundheden i det? For mig lyder det lidt lige som noget kartoffelmos halløw...
MVH
RKK
Kommentar
Fra :
ans
Dato :
14-01-04 20:09
her er en opskrift på polenta
http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/o0040328.html
ved ikke om det er det, som du søger.
mvh ans
Accepteret svar
Fra :
Chamira
Modtaget 30 point
Dato :
14-01-04 20:09
HEj Anni
Majsmel kogt med vand eller mælk kaldes i Italien for Polenta.
Det smager lækkert med f.eks. salat til hvis man "ruller" polentaen til stave og steger dem på panden (men så er det ikke så voldsomt sundt mere *s*)
Håber det er svar nok
Chamira
c",)
Kommentar
Fra :
IceCap
Dato :
14-01-04 20:12
Ja, det er mejsmel og fås i forskellige finhedsgrader. Den grove er glimrende at panere i, giver en lækker smag til emnet...
Kommentar
Fra :
ans
Dato :
14-01-04 20:13
Her er en side mere
http://www.gastrocorner.dk/leksikon/leksikon.asp?lekopslag=7849
Du kan også søge på
www.google.dk
polenta
mvh ans
Kommentar
Fra :
frieda
Dato :
14-01-04 20:59
Poelnta er som nævnt en italiensk form for majskorn. Det har ikke det store næringsindhold, men indeholder heller ikke meget fedt. Det er specielt nyttigt for gluten-allergikere, der ikke kan spise kornprodukter.
frieda
Godkendelse af svar
Fra :
AnniRKK
Dato :
15-01-04 15:02
Tak for svaret Chamira. Så blev man jo det klogere... Og fandt da ud af at det ikke er noget for mig så..*GG*
MVH
AnniRKK
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.