|
| Kommentar Fra : Teil |
Dato : 13-01-04 18:44 |
| | |
| Kommentar Fra : Franksp |
Dato : 13-01-04 18:54 |
| | |
| Kommentar Fra : Franksp |
Dato : 13-01-04 19:07 |
|
Pardon. Ja, det kan jeg godt se. Jeg var for længe om at sende, mit svar da jeg fik en telefon ind imellem.
Frank
| |
| Kommentar Fra : Teil |
Dato : 13-01-04 19:08 |
| | |
| Accepteret svar Fra : mcloud | Modtaget 50 point Dato : 13-01-04 19:55 |
|
Hej klodomir
Steg koteletten på normalvis .
Kog en kop vilde ris , lav lidt bønner eller majs og ærter .
sauter 1-1½ fed finthakket hvidløg og ½ alm . løg i lidt olie til det er blankt og blødt og kom 1 ds.hakkede flåede tomater på ,tilsæt lidt friskkværnet peber og salt og ½ tsk tørret oregano, ½ tsk basilikum og lad det simre i ca 20 minutter .Server tomatsaucen med kotelet og grøntsager evt. lidt godt brød og et glas rødvin
Velbekommen og god fornøjelse
mvh mcloud
| |
| Kommentar Fra : maria22 |
Dato : 13-01-04 22:09 |
| | |
| Kommentar Fra : AnniRKK |
Dato : 14-01-04 20:00 |
|
Du kan også
Brune koteletten af på panden og herefter svitse løg og champignion, og ligge det hele i et ildfastfad, derefter koger du panden af i lidt fløde og det hælder du ud over koteletterne og du kan evt. komme et glas hvidvin eller rødvin i retten, så stiller du det i ovnen i ca 30 minutter ved 180 grader. Du kan servere ris eller hasselbach kartofler til retten og en let salat er også godt..
Velbekomme
| |
| Godkendelse af svar Fra : klodomir |
Dato : 15-01-04 12:24 |
|
mcloud vinder med et trynehår, selv om AnniRKKs opskrift også så god ud.
Alletiders Kogebog havde jeg allerede forgæves søgt i, og jeg kan altså ikke finde en opskrift der, endsige 282.
Tak for hjælpen, allesammen!
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|