|
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 07-01-04 22:52 |
| | |
| Accepteret svar Fra : frieda | Modtaget 45 point Dato : 08-01-04 07:11 |
|
Pâté brisé
Det er fransk og den dej, der bruges til at lave croissant.
Pinligt, men jeg kan altså ikke huske, hvad den hedder på dansk
frieda
Luxembourg
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 08-01-04 08:05 |
|
Pâte brisée (hvis det skal være helt rigtigt) er såmænd fransk for butterdej, som vi jo bruger til at lave wienerbrød med. Den kan så være med eller uden sukker, afhængig af hvad den skal bruges til.
Butterdej er lidt besværlig at lave for at få de rigtige flager, du kan fx se her
http://www.bager-kim.dk/tips/gyldne/butterdej.htm
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 08-01-04 20:47 |
|
Du er meget velkommen. Dejen er meget svær at lave. Jeg køber, som de fleste franskmænd/kvinder dejen i supermarkedet. hvis du får smag for den, har jeg også mange opskrifter, hvori den indgår. Bon appetit
frieda
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|