|
| Kommentar Fra : Hallob |
Dato : 04-01-04 19:05 |
|
En Asparges Suppe Falder næsten altid i de flestes Smag men det er jo op til hver enkelt hvad de nu synes bedst om!!
Mængden Kommer jo helt an på Hvornår man har tænkt sig at stoppe/Smide Gæstene hjem!!
Så det bestemmer man jo lidt selv kommer jo også an på hvor mange man ca- regner med der er tilbage på det tidspunkt!
| |
| Accepteret svar Fra : food_life | Modtaget 110 point Dato : 04-01-04 19:06 |
|
Hej
En veltilberedt MULLIGATAWNY synes jeg altid gør lykke - hvis du manglker opskriften, så lad mig det vide. Jeg vil foreslå 4 dl. suppe pr person.
MVH
| |
| Kommentar Fra : food_life |
Dato : 04-01-04 19:09 |
|
Porre/kartoffel suppe:
(4 personer)
3 porrer
1 kg. bagekartofler
2 løg
1 l hønsefond (evt. vand med terning, men sig det ikke til nogen)
0.5 l piskefløde
salt og peber
smør
evt. trøffel (men så skal I også bruge rigtig fond)
Sådan gør du:
Skræl og vask grønsagerne, lad porrer, kartofler og løg dampe i en rundhåndet mængde smør. Hæld fond på, og lad det koge mørt, blend suppen og monter med fløden. Smag til med salt og peber og riv gerne lidt frisk trøffel over suppen.
Ovenstående suppe gør også lykke, gerne drysset med sprødstegte baconterninger.
MVH
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 04-01-04 19:29 |
|
Men hvis man kigger på det sådan helt generelt så er der vel igge de store begrænsninger ??
Blot man kan spise suppen uden kniv og gaffel ( altså uden store kødstykker eller hele kartofler/grøntsager )
Per
| |
| Kommentar Fra : kjho |
Dato : 04-01-04 19:43 |
|
Et forslag:
400 g revet gullerødder
2 løg
grønsagsbullion 2 terninger
200 g buko naturel flødeost
1 l. vand
svits løg og gullerødder i smør, tilsæt flødeost, herefter tilsætter du bullion (vand og terninger) lad det småsimre i 10 min.
serveres med kurvert brød eller hvidløgs flute.
MUMS
KH
| |
|
Hvad med en helt enkel fiskesuppe?? Man starter emd at lave en grundsuppe af løg kogt op i hvidvin, deri er der kommet flåede tomater og fiskeboullion samt diverse krydderier. Man kommer det fisk i man lige kan få fat i (og som egner sig) f.eks frosne skrubber, en lakseside (den frosne fra ALDI er både billig og god!!) torsk eller hvad man har. Til sidst kan man komme nogle muslinger med skal i som et ekstra pift (kan købes frosne i f.eks Kvickly) Denne supper plejer at vække stor jubel, og smager aldeles PRAGTFULDT (og så er den nem at lave,..............)
| |
| Kommentar Fra : netper |
Dato : 05-01-04 01:21 |
|
Hvad med noget kylling med karry eller hakket kød ??
hvad kan bruges her
Per
| |
| Kommentar Fra : food_life |
Dato : 05-01-04 08:07 |
|
Kylling er jo som skabt til MULLIGATAWNY'en. Hakket oksekød kan bruges i en GULLASCHSUPPE!
MVH
| |
| Kommentar Fra : mcloud |
Dato : 06-01-04 00:21 |
|
Hej Per
Mit forslag er ligesom det forrige indlæg Ungarnsk Gulash suppe stærk og med kraft i.
Jeg ville også foreslå 4 dl, Hvis det er folk der kan spise ,så 6-7 dl.
mvh mcloud
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|