|
| Accepteret svar Fra : food_life | Modtaget 110 point Dato : 28-12-03 14:45 |
|
Hej
Jeg foretrækker at bruge ½ side udbenet fesk laks som jeg pocherer i courtbouillon. Når laksen er færdig afkøles den og maskeres efterfølgende med en dressing lavet af mayonaise (let) og cremefraicke tilsmagt med salt/peber og lidt aspargesfond.
Laksen pyntes med 1/4 hårdkogte æg, rejer, sort og rød kaviar, asparges og friske dildkviste.
Velbekomme
mvh
| |
| Kommentar Fra : ockendon |
Dato : 28-12-03 16:22 |
|
kan du ikke bare pochere laksen, og pakke stykkene ind i butterdej sammen med rejer og skiver af hårdkokgt æg, drysse lidt dild over og bage dem i ovnen. Efter de er bagte, kan du lægge stykkene på en salatbund, og pynte med rejer og citron.
Velbekomme
| |
| Kommentar Fra : ockendon |
Dato : 28-12-03 16:22 |
|
kan du ikke bare pochere laksen, og pakke stykkene ind i butterdej sammen med rejer og skiver af hårdkokgt æg, drysse lidt dild over og bage dem i ovnen. Efter de er bagte, kan du lægge stykkene på en salatbund, og pynte med rejer og citron.
Velbekomme
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|