/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brunch
Fra : ssidsel
Vist : 338 gange
50 point
Dato : 27-12-03 18:15

Godt Nytår

Er der nogen der ved hvad cocktailpølserne til brunch er stegt i - de smager næsten karameliseret.

Mange hilsner fra Sidsel

 
 
Kommentar
Fra : food_life


Dato : 27-12-03 18:17

Der kunne være drysset en anelse sukker på under stegningen, som karameliseret!

Kommentar
Fra : 25


Dato : 27-12-03 18:22

Ja, jeg tror det er sukker der karameliserer brunchpølserne, så sprækker/flækker de ikke så let.

Personligt foretrækker jeg de steges med plantemargarine( eller i vindruekerneolie) (af hensyn til hjertet), og uden karamel eller andet.



Kommentar
Fra : Franksp


Dato : 27-12-03 20:02

Hej ssidsel

Når din stegemargarine er smeltet, inden det bliver gyldentbrunt, skruer du ned for varmen, flytter evt. gryden/stegepanden helt fra komfuret. Så kommer du en teske honning i. Rører godt rundt til det er smeltet og blandet med margarinen. Så skruer du op for varmen igen. Når margarinen/honningen er gyldenbrun, kommer pølserne på, og steger dem færdig. De bliver meget lækre og får en meget smuk gyldenbrun farve.
Jeg har fået fidusen, af en kok på et rigtigt godt hotel i London, hvor vi altid bor, når vi er der ovre.

Prøv det. Dine gæster vil rose dig.

Mvh og Godt
Frank

Kommentar
Fra : ssidsel


Dato : 27-12-03 20:56

Ihh 1000 tak for jeres hurtige svar - de er allerede prøvet, og smager rigtig godt.

Forsat god Jul - og et godt Nytår

KH Sidsel

Accepteret svar
Fra : Franksp

Modtaget 50 point
Dato : 27-12-03 21:05

Kære Sidsel

Som Poul Bundgaard synger: "Tak er kun et fattigt ord................"

Hvis du har fået et svar du kan bruge, bør du måske acceptere/lukke spørgsmålet

Mvh og godt
Frank


Godkendelse af svar
Fra : ssidsel


Dato : 27-12-03 22:14

Tak for svaret Franksp.
                        

Kommentar
Fra : 25


Dato : 27-12-03 22:15

Så er det ligesom man gør med glaseret skinke, der kommer man også honning på! Fremgangsmåden er den samme.




Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste