|
| Brunch Fra : ssidsel | Vist : 338 gange 50 point Dato : 27-12-03 18:15 |
|
Godt Nytår
Er der nogen der ved hvad cocktailpølserne til brunch er stegt i - de smager næsten karameliseret.
Mange hilsner fra Sidsel
| |
| Kommentar Fra : 25 |
Dato : 27-12-03 18:22 |
|
Ja, jeg tror det er sukker der karameliserer brunchpølserne, så sprækker/flækker de ikke så let.
Personligt foretrækker jeg de steges med plantemargarine( eller i vindruekerneolie) (af hensyn til hjertet), og uden karamel eller andet.
| |
| Kommentar Fra : Franksp |
Dato : 27-12-03 20:02 |
|
Hej ssidsel
Når din stegemargarine er smeltet, inden det bliver gyldentbrunt, skruer du ned for varmen, flytter evt. gryden/stegepanden helt fra komfuret. Så kommer du en teske honning i. Rører godt rundt til det er smeltet og blandet med margarinen. Så skruer du op for varmen igen. Når margarinen/honningen er gyldenbrun, kommer pølserne på, og steger dem færdig. De bliver meget lækre og får en meget smuk gyldenbrun farve.
Jeg har fået fidusen, af en kok på et rigtigt godt hotel i London, hvor vi altid bor, når vi er der ovre.
Prøv det. Dine gæster vil rose dig.
Mvh og Godt
Frank
| |
| Kommentar Fra : ssidsel |
Dato : 27-12-03 20:56 |
|
Ihh 1000 tak for jeres hurtige svar - de er allerede prøvet, og smager rigtig godt.
Forsat god Jul - og et godt Nytår
KH Sidsel
| |
| Accepteret svar Fra : Franksp | Modtaget 50 point Dato : 27-12-03 21:05 |
|
Kære Sidsel
Som Poul Bundgaard synger: "Tak er kun et fattigt ord................"
Hvis du har fået et svar du kan bruge, bør du måske acceptere/lukke spørgsmålet
Mvh og godt
Frank
| |
| Godkendelse af svar Fra : ssidsel |
Dato : 27-12-03 22:14 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|