|
|
Hvis du ligger dine nødder i en alubakke, og overhælder med smeltet chokolade, og lige før det størkner, pynter med evt. marcipan m.m. har du det skønneste juleslik HJEMMELAVET uuummmhhh..
MVH
JMS
| |
| Accepteret svar Fra : ans | Modtaget 160 point Dato : 21-12-03 18:30 |
|
Tulletine
Du skriver at du har lavet konfekt i stor stil. Er der så ikke søde sager nok. Hasselnødderne kan du evt. bruge i en salat f.eks. waldorfsalat. Chokoladen kan du brække i stykker og lægge i skålen sammen med den anden konfekt. Måske er der dem , der godt kan lide chokolade uden "krims krams"
Her er en opskrift på småkager med hasselnødder og chokolade uden marcipan og nougat.
http://www.birthes-madside.dk/opskrift/bagverk/05Smaakager/Smaakagermedchokoladeognodder.htm
mvh ans og
| |
| Kommentar Fra : Tulletine |
Dato : 21-12-03 19:06 |
|
Hej Ans
Du har sgu ret - der er rigeligt!!
Jeg lukker spørgsmålet inden andre bruger energi på at hjælpe.
SUK jeg bliver NØJAGTIG som min mor
Kh.
TulleTine
| |
| Godkendelse af svar Fra : Tulletine |
Dato : 21-12-03 19:06 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|