Italian Hot Sausage
1 1/2 lb. ground pork
1/2 tsp. salt
1 tsp. garlic powder
1/4 tsp. ground black pepper
1 3/4 tsp. ground paprika
1 tbsp. vegetable oil
1/4 tsp. anise seed
1/4 tsp. fennel seed
1/2 tsp. cayenne pepper
In a large bowl mix ground pork salt, garlic powder, black pepper and paprika. In a blender, combine oil, anise seed, fennel seed and cayenne pepper. Pour this into the pork mixture and massage until well blended. Refrigerate for 24 hours to let flavors mature. If you like, the sausage can be stuffed into casings. [Note: for a low fat alternative, use ground turkey.]
---
på
http://www.geocities.com/foodhowto/ og så gå ind under Sausages, der er i hvert fald tre forskellige opskrifter på pølser.
---
for at få generel viden om hvordan du laver det er ovenstående link af Per Klausen også godt.
---
ps. generelt er det jo svært at få slagtere til at røbe hemmeligheden bag hvilke kryderier de benytter, da det er deri forskellen ligger. Og så er der jo også mange der udskifter fedt og mel med eks. kartofler.
---
Håber du kunne bruge dette til noget.