|
| Kommentar Fra : molokyle |
Dato : 05-11-03 14:28 |
|
Dårlig ide. Lad den ligge til du skal bruge den. Ved ikke hvorfor, men min erfaring siger mig, en stor smagsoplevelse går tabt ved 'forstegt' kød i det hele taget. Skal du absolut så :
Tø den op (min. 12 timer) og forsteg den så ved 230 grader. (Hvor længe afhænger af størrelsen; normalt 15 min.). Lad den hvile (45 min.) og frys den så ned igen.
Du risikere den bliver mere tør ved efterfølgende stegning, hvilket som regel forhindres ved at bardere den med spæk.
Ved forstegning kapper du ca. 1/2 time af stegetiden, men spørsmålet er om det kan betale sig?
Umærket opskrift her : http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=6839
</MOLOKYLE>
| |
| Kommentar Fra : Denpete |
Dato : 05-11-03 14:48 |
|
Køllen er jo - desværre - tøet op efter lang rejse fra Sverige. Er det så ikke bedst at forstege før nedfrysning? Eller hvor lang tid kan den holde sig i køleskab (uden forstegning - altså optøet)?
Denpete
| |
| Godkendelse af svar Fra : Denpete |
Dato : 05-11-03 16:45 |
|
Tak for svaret molokyle.
Jeg pudser næsen og forsøger at forstege... og snuse.
VH
Denpete
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|