|
| Accepteret svar Fra : rcn | Modtaget 60 point Dato : 11-02-02 10:58 |
|
Suppen må være for varm, og når du tilsætter ægget er det en god ide at tage lidt af suppen først og røre i ægget og derefter røre ægget i suppen. Nu varmer du suppen op over svag varme under konstant omrøring.
Den må ikke koge!!!!
Når du kan mærke at suppen er blevet tyk tager du den af varmen. Den må stadig ikke koge!!!! Det er det der får den til at skille.
God appetit.
Rikke
| |
| Godkendelse af svar Fra : olfert25 |
Dato : 11-02-02 11:05 |
|
kære rikke!
Tak skal du have. Det prøver jeg.
Olfert25
| |
| Kommentar Fra : olfert25 |
Dato : 11-02-02 11:23 |
|
hej jesper!
Jamen det kan jeg godt fortælle dig! Du tager naturligtvis en liter kærmemælk og rører den op under omrøring med 3 spsk. hvedemel og så var mit problem jo at det skiller, men så tager du det af varmen og rører ægget i llidt af suppen. Jeg skal selv prøve igen, men det er meget vigtigt du rører hele tiden det brænder nemt på, men så kan vi jo begge prøve lykken!
Olfert 25
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|