Hej Per.....
Resultatet ser ca så'en her ud efter en halv time....
2 Nyrer (kalv/okse)
500 Gr skært oksekød i tern
(den del af låret der sidder mellem halen og bagbenet...okseinderlår fx ?)
3 Spiseskefulde Mazola (majsolie)
2 Mellemstore Løg, skiveskåret
1 mellemstor gulerod, revet
5 kopper kogende vand (sikkert ca 1-1½ dl stykket)
1 teskefuld salt
1/8 teskefuld peber
½ spiseskefuld majssirup
3 Spiseskefulde majsmel (Argo/Kingsforth er varemærker der nok ikke findes i dk)
Rasp
Sæt nyrerne i blød i kold saltvand, ca 15 min., og skær dem så i skiver.
Hæld derefter majsolien i en stegepande og brun oksekød, løg, og gulerødderne.
Tilsæt vand og krydderier, og lad det simre i en time. Tilsæt nyrerne,
og jævn sovsen med majsmelet opløst i vand (jævning).
Hæld det hele i en rummelig form/fad, dæk det med rasp, og bag så hele
herligheden i 35-40 minutter i en mellemvarm ovn. (175-200 grader)
Velbekom.......
PS : Og nej Mr. X......selvfølgelig kan han ikke oversætte resten selv, det er derfor han spørger om nogen kan !
"bøf nyre" og "nyre bøffer".......hvad er det ?