Jeg har læst herinde, og har konstateret at der findes en masse eksperter på området. Dejligt, for jeg kunne godt bruge lidt assistance.
Jeg har først lige hørt om Atkins, og har lånt to bøger, som jeg har gennemtrawlet. Nu skulle man jo så tro, at man havde styr på det - men nej - jeg er stadig usikker.
Som jeg har forstået det, må jeg i induction perioden spise kød (al slags), bacon (uden nitrit??) og ca. 3 cups salat/grøntsager. Oveni dette må jeg få 20 g kulhydrater. Er dette korrekt? Eller er de der grøntsager de kulhydrater man må få?
Og de der kulhydrater, er det bare at vende pakken - se på varedeklarationen og så regne og dividere til man når 20?
Jeg ville meget gerne vide, hvor man kan få nogle af de nævnte produkter (og ja, har sendt en mail til Rene
- for jeg kan slet ikke finde ud af at jævne sovs osv uden.
Morgenmad! Hvad gør man? Spiser æg hver dag, hvis man ikke har de der bake - mix'es?
Som I kan se, er jeg en total nybegynder - men jeg vil så gerne have fattet det, og igang.
Så kom bare an - øs af jeres viden. Jeg venter i spænding og takker på forhånd.