/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sigøjner-/jägersnitzel.
Fra : skroeder
Vist : 6204 gange
200 point
Dato : 02-10-03 08:48

Hej.
Er der nogen der ved hvordan man laver sigøjner-/jägersnitzel.
På forhånd tak for hjælpen.
Send gerne opskrifterne til mig på mail.
skroeder@e-mail.dk



 
 
Kommentar
Fra : food_life


Dato : 02-10-03 09:24

Sådan som jeg har lavet og fået jaegersnitzel:

traditionel paneret snitzel af kalveinderlår stegt og serveret med pommes saute, flødesauce og tyttebær. Historien går på at det skulle smage lidt af vildt såfremt Herskabet ikke fik nedlagt noget vildt!

MVH

Accepteret svar
Fra : mcloud

Modtaget 210 point
Dato : 02-10-03 09:26

hej skroeder

sigøjner-/jägersnitzel laves på følgende måde :

4 gode skinke snitsler ikke for tykke, men store
ca ½ dl olie
1 stort løg
250 gram champignon
Salt og peber
1 spsk. friskhakket persille ca 1½-2 dl god bouilon
Revet kartoffel til at jævne med.

Vend snitzlerne i æg, og mel med salt og peber og steg dem
Varm olien på en god stor pande.Køm løget der er hakket på og steg det i olien et par minutter,indtil løgene bliver klare ,de må ikke brune.
Kom champignonerne der er skivet på og kom persillen på , bouilonnen på, bring saucen op og koge og skru ned for varmen og lad den stå og simre i ca 1 time. Kom så noget revet kartoffel på saucen og kog videre i ca 5 minutter til saucen er blevet tykkere ,smag til med salt og peber.
Server med brasede kartofler og evt. grøntsager

mvh mcloud



Kommentar
Fra : ram2


Dato : 02-10-03 09:27

>Scroeder

Kig på disse links i alletiderskogebog - så er der 2 opskrifter på henholdsvis Zigeunerschnitzel og Jægerschnitzel

Jeg sender dem ikk på mail til dig, da alle der er interesserede skal kunne få glæde af et svar - Det er konceptet bag Kandu.

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=8707
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=13758

Mvh
Ram

Kommentar
Fra : skroeder


Dato : 02-10-03 09:28

Det har jeg prøvet, men når man får det i Tyskland smager det som om kødet har ligget i marinade af en slags eller simret længe i en slags sovs.
MVH
Skroeder

Kommentar
Fra : ans


Dato : 02-10-03 09:29

Der er en opskrift på jægerschnitzel her http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=13758

mvh ans

Kommentar
Fra : ans


Dato : 02-10-03 09:55

Hvis du ser på http://www.dk-kogebogen.dk/info/link-til-os/svin/svin-skinkeschnitzel.php så er der opskrifter på hvordan du marinerer kødet.

mvh ans

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 16-01-04 16:21

Jägerschnitzel er et stykke stegt svinekød med en champignongsauce.
Zigeunerschnitzel er med en sødlig sovs af rød paprika og løg.
Jeg skal prøve at kigge i mine tyske kogebøger, hvis du stadig er interesseret.
frieda
Tyskland

Kommentar
Fra : ram2


Dato : 16-01-04 18:15

>frieda

Du skal ikke regne med at skroeder interesserer sig en dyt for dette spørgsmål mere -Nu har han fået hvad han ville ha, og vil forresten skide os andre et stykke - Den slags findes desværre osse på Kandu.

Ram

Godkendelse af svar
Fra : skroeder


Dato : 19-01-04 12:06

Tak for svaret mcloud.
                        

Kommentar
Fra : ram2


Dato : 19-01-04 12:11

3 mdr. 17 dage

Undskyld vi vækkede dig skroeder...........

Ram

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste