hej skroeder
sigøjner-/jägersnitzel laves på følgende måde :
4 gode skinke snitsler ikke for tykke, men store
ca ½ dl olie
1 stort løg
250 gram champignon
Salt og peber
1 spsk. friskhakket persille ca 1½-2 dl god bouilon
Revet kartoffel til at jævne med.
Vend snitzlerne i æg, og mel med salt og peber og steg dem
Varm olien på en god stor pande.Køm løget der er hakket på og steg det i olien et par minutter,indtil løgene bliver klare ,de må ikke brune.
Kom champignonerne der er skivet på og kom persillen på , bouilonnen på, bring saucen op og koge og skru ned for varmen og lad den stå og simre i ca 1 time. Kom så noget revet kartoffel på saucen og kog videre i ca 5 minutter til saucen er blevet tykkere ,smag til med salt og peber.
Server med brasede kartofler og evt. grøntsager
mvh mcloud