Hej netper.
Chimichanga
Ingredienser:
1 portion Majsmel 7 tommer dampet??? (Aner ikke hvad der menes med 7” dampet”)
1 portion godt stegte bønner?? (Eller ”genstegt” – gir bare ingen mening) Prepared ac, cording to lab????
60 gr.(2 oz) bøfkød eller kylling kogt og skåret i strimler
7 gr.(1/4 oz) revet ost. Cheddar, Monterey eller 1 amerikansk-----> (hvad??? Ost)
1 Portion Guacamole (Skal jo også laves – opskrifter her):
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/soeg-navn.php
1 portion sur fløde (Crème fraice f. eks,)
1 portion god sauce med grøn chili
Fremgangsmåde:
Mængden af bønner er 24 kopper (Kan ikke passe – må være 24 skefulde)??
I midten af majsmelet (kan heller ikke passe – melet skal da æltes til en dej) placeres de stegte bønner, samt okse eller kylling kødet, der er skåret i strimler samt revet ost.
Fold dejen som en konvolut, og stop enderne godt ind.
Dybsteg (frituresteg) i varm olie til Chimichangaen er gylden brun, og lad den derefter dryppe af eller suges fri for olie på køkkenrulle el. lignende.
Servér Chimichangaen med Guacamole, Creme Fraice eller Chilisaucen.
Giver 1 portion
Mvh
Bue